Jednoduchý recept

Skopová žebírka na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 9914

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo bylinkové
2 polévková lžíce Olej stolní
500 g Skopová žebra
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
0% Sacharidy 0 g
31% Tuky 23 g
5% Sodík 97 mg
49% Bílkoviny 28 g

Skopová žebírka na roštu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso na žeberní kosti nařízneme, aby se lépe propeklo. Žebírka osolíme, potřeme olejem a klademe je na rozpálený rošt. Na každé straně je opékáme asi 3-4 minuty.

2

Hotová žebírka potřeme bylinkovým máslem

3

Podáváme s rýží, opékanými bramborami nebo se zeleninovými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept