Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9933

Ingredience

0,5 ks Citrony
0,5 kávová lžička Hořčice kremžská
1 kávová lžička Kapary sterilované
1 špetka Muškátový květ
0,5 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 dl Víno bílé
1 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 286kJ
3% Sacharidy 12 g
24% Tuky 18 g
32% Sodík 641 mg
19% Bílkoviny 11 g

Studená vinná omáčka postup přípravy receptu:

1

Víno, žloutky a škrobovou moučku kvedláme na ohni do zhoustnutí - nesmí se vařit.

2

Odstavíme z ohně, přidáme ostatní přísady, zamícháme a necháme vychladnout.

3

Omáčku podáváme k masu a rybám.

Poznámka

Použijeme šťávu z půlky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept