Recept

Karbanátky z uzeného masa a brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9974

Ingredience

300 g Brambory vařené
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 034kJ
5% Sacharidy 18 g
51% Tuky 39 g
50% Sodík 1 g
31% Bílkoviny 17 g

Karbanátky z uzeného masa a brambor postup přípravy receptu:

1

Vařené maso i brambory umeleme na strojku, osolíme, opepříme a přidáme žloutky. Vše dobře promícháme.

2

Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky. Obalujeme je v rozšlehaných bílcích nastavených 1-2 lžícemi mléka a ve strouhance.

3

Karbanátky krátce smažíme v rozpáleném oleji, všechny přísady jsou předvařeny.

4

Podáváme s bramborovým salátem nebo s luštěninovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept