autor: Šárka Hnízdová
Kuchařka celosvětově známých jídel, která mají původ ve Francii, Itálii, Číně a další zemích s vyhlášenou gastronomií. Připravte si doma originální italské těstoviny, pizzu nebo minestrone, francouzské palačinky nebo čokoládové suflé, čínské kuřecí nudličky nebo krevety a mnoho dalších vynikajících lahůdek z celého světa
více >
< méně
-
Baklava s cukrovým sirupem
60 minVypracujeme těsto z hladké mouky, vajec, špetky soli a hrnku vody. Těsto při hnětení natahujeme a skládáme, poté necháme pod vlhkou utěrkou 30 minut odležet. Hotové těsto podělíme na 8 dílků, každý posypeme škrobovou moučkou a vyválíme. Jeden díl...
-
Čokoládové suflé
95 minMisky na suflé vymažeme máslem a vysypeme moučkovým cukrem. Čokoládu necháme rozpustit...
Dezerty a moučníky
X