- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Mezinárodní/
- Italské menu
Italské menu






Kuchyně Itálie je pestrá a chutná, jídla se připravují poměrně snadno a rychle. Základem je pizza, těstoviny a rizoto, používají se ryby, mořské plody, zelenina a samozřejmě sýry. Naše menu z italské kuchyně obsahuje polévku minestrone, salát Caprese, jedinečné rizoto a krevety, tiramisu z mascarpone a mnoho dalších italských lahůdek.
Polévky
Italská polévka Minestrone






Slaninu pokrájíme na velmi malé kousky a pokrájíme na slabé proužky nebo nastrouháme nahrubo, vložíme do hrnce, trochu osolíme a dáme na oheň. Jakmile se začne trochu škvařit, přidáme zeleninu...
vícePředkrmy
Citronové krevety s česnekem a pepřem







Z citronu ostrouháme kůru a odložíme stranou. V rozehřáté panvi s olejem osmažíme nasekané chilli papričky, česnek, přidáme krevety a necháme 4 minuty smažit za občasného míchání. Přidáme...
víceSaláty
Zeleninový salát z grilu







Cukety a lilky nakrájíme podélně na tenké plátky. Rajčata lehce nařízneme a na cedníku polijeme vroucí vodou, poté stáhneme slupky. Nasekáme na drobné kousky a i se šťávou odložíme do misky....
víceHlavní chod
Risotto nero






Olihně pečlivě očistíme. Hlavy s chapadélky a vnitřnostmi vytáhneme ze zbytku těla. Odřízneme hlavy pod očima, tuto část vyhodíme. Chapadélka odložíme k pozdější úpravě. Maso pokrájíme na...
víceDezerty a moučníky
Tiramisu z mascarpone







Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Mascarpone ochutíme trochou likéru a přimícháme do vyšlehané směsi. Piškoty krátce namáčíme do kávy s...
více
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android