- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Meníčka /
- Mezinárodní/
- Sladká Francie
Sladká Francie
Sladká Francie. Plná barev, chutí a gastronomického nebe. Země Galského kohouta je kolébkou vysoké gastronomie. To však neznamená, že se nemáme pokoušet vytvořit si kousek Francie i v našich domovech. Nezapomínejme, že Francouzi si dávají při stolování načas. Na stole nikdy nechybí víno, bílý chléb či bagety, variace sýrů a jogurt. Nespěchají, vychutnávají si pokrmy stejně, jakoby byli členy královského rodu.
Předkrmy
Pyré ze šunky a jazyka
Husí játra, šunku a uzený jazyk pokrájíme na kousky, vložíme do mísy, přidáme bešamelovou omáčku a rozmixujeme. Do vzniklé kaše přimícháme husí paštiku, máslo a smetanu. Šlehačem vyšleháme do...
víceŽabí stehýnka smažená
Omytá stehýnka marinujeme v citronové šťávě, soli a pepři asi 1-2 hodiny. Potom stehýnka osušíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. V rozpáleném oleji je smažíme dozlatova....
víceHlavní chod
Vepřová líčka na víně
Očištěná líčka osolíme, opepříme a opečeme je v kastrolu na části olivového oleje ze všech stran. Maso vyjmeme, do kastrolu přidáme zbylý olivový olej, vložíme oloupanou a nahrubo nakrájenou...
víceDezerty a moučníky
Pařížské jablkové koláče
Mouku s máslem a cukrem zpracujeme na drobenku. Přidáme žloutky, mléko a vypracujeme vláčné těsto. Ze dvou třetin těsta uděláme kouli, zabalíme ji a odložíme. Zbytek těsta rozválíme na...
víceKuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android