- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jeneralka
jeneralka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 166x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jeneralka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 166Bernská polévka
Jemně nakrájenou zeleninu osmažíme na másle, zalijeme vývarem a přidáme okapaný hrách, který jsme předtím přes noc namočili do vody. Dále přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a vepřové...
vícePolévka alpských pastevců
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, zeleninu očistíme a nakrájíme nahrubo. Zpěníme máslo, zalijeme vývarem a přidáme fazole, které jsme předtím na několik hodin namočili do vody. To...
víceVepřové s karamelovou příchutí
V pánvi WOK rozpálíme rostlinný olej. Na něm dozlatova usmažíme cibulku šalotku, vyjmeme a dáme okapat. Na oleji po šalotce osmažíme česnek, přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a...
víceVepřové maso na zázvoru
Jidášovo ucho ponoříme na 2-3 minuty do vroucí vody, ucho změkne, potom vodu slijeme a houby necháme okapat. Na jiném talíři smícháme rybí a ústřicovou omáčku. Přidáme cukr. V pánvi Wok...
víceZelená kari pasta
V menší pánvi pražíme koriandr (asi 1 minutu), pak jej z pánve vyndáme. Stejně postupujeme s kmínem. V mixéru umixujeme chilli papričky, voňatku citrónovou, galgán a listy či kůru kaffiru na...
víceZelené kuřecí kari
Do pánve wok nalijeme kokosovou smetanu a na mírném ohni zvolna vaříme asi 5 minut, dokud se ze smetany neoddělí vrstva tuku a neusadí se na povrchu. Přidáme kari pastu, důkladně promícháme a...
víceHovězí maso s lístky thajské "anýzové" bazalky
V menší misce smícháme rybí a ústřicovou omáčku se slepičím či zeleninovým vývarem a cukrem. Na pánvi wok usmažíme na středně silném ohni česnek. Přidáme polovinu drcených chilli papriček a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele