- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jeneralka
jeneralka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 166x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jeneralka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 166Kynuté těsto - obecně
Droždí rozdrobíme do vlahého mléka. Mouku, do které přidáme špetku soli, vysypeme do mísy, přidáme rozehřátý tuk, rozpuštěné droždí v mléce - a vše smícháme a zpracujeme, aby se těsto nelepilo...
víceRybí řízky po švýcarsku
Rybí řízky nejdříve odkostíme. Omyté řízky osušíme ubrouskem, vetřeme do nich citronovou šťávu, z obou stran osolíme a necháme 10 minut odležet. Poté je obalujeme v klasickém trojobalu - v...
víceArenanberská štika
Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli. Vykuchanou a očištěnou štiku ochutíme solí a pepřem, na několika místech jemně nařízneme kůži a posypeme nadrobno nakrájenou bazalkou, kerblíkem a...
víceRybí plátky ze sivena
Plátky ze sivena (nebo jiné podobné ryby) osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do máslem vymazaného pekáče. Posypeme nadrobno pokrájenou cibulí a pórkem, přelijeme vínem a v...
víceSiven v ženevské omáčce
Na rozehřátém másle podusíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme všechny bylinky (petrželka, pažitka, tymián, rozmarýn, estragon) a společně podusíme. Na bylinkový základ položíme očištěné...
víceRybí plátky v pivním těstíčku
Mouku, sůl, pivo, olivový olej a žloutky utřeme na hladké těstíčko, které necháme 2 - 3 hodiny odležet. Těsně před zpracováním vmícháme tuhý sníh z bílků. Očištěné rybí plátky potřeme solí,...
víceJurská pstruhová pěna
Pstruhy vykucháme, odkostíme, stáhneme z kůže a uřízneme hlavy. Maso umeleme a postupně do něj vmícháme všechna celá vejce, dále žloutky, mléko, smetanu a okořeníme (solí, pepřem a kořením na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele