- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jeneralka
jeneralka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 166x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jeneralka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 166Králičí filé na hříbkách
Králíka na hřbetě z obou stran nařízneme, osolíme a opepříme a na pekáči s trochou oleje a zelenou petrželkou ze všech stran dobře opečeme. Přidáme česnek, cibule rozkrájené na čtvrtky a...
víceTicinský králík
Králíka rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a na másle s olejem opečeme v troubě asi při 200 stupních. Po zhruba 30 minutách přidáme šalvěj, rozmarýn, jalovec a trochu bílého a dezertního...
víceKrálík Bedretto
Slaninu nakrájíme na nudličky a opečeme na másle, přidáme okořeněné porce králíka a necháme zhnědnout. Šťávu slijeme a necháme stranou. Maso zalijeme vínem, přidáme jemně nakrájenou cibuli a...
víceŽenevské kuřecí frikasé
Cibuli nakrájíme a zpěníme na másle, přidáme naporcované kuře s bazalkou a 2 stroužky česneku. Opečeme zprudka, zalijeme vínem a zvolna dusíme. Mezitím oloupeme a na kostky nakrájíme...
víceKuřecí prsíčka v alobalu
Odkostěná kuřecí prsíčka pokapeme rozpuštěným máslem a kečupem, osolíme, opepříme a každou porci položíme na samostatný díl alobalu potřený máslem. Porci posypeme mraženou zeleninovou směsí a...
víceSolothurnské kuře
Kuře (bez vnitřností) omyjeme a necháme okapat. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a necháme vylouhovat ve vodě s octem (pokud jsme použili čerstvé žampiony). Jednu cibuli oloupeme a...
víceKuře po curyšsku
Očištěné kuře rozporcujeme na menší části, osolíme, opepříme a pečeme na másle při střední teplotě asi 1 hodinu. Oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele