- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Kousky krůtího masa
Uvaříme brambory ve slupce asi 25 minut. Krůtí maso nakrájíme na 3 cm dlouhé nudle. Pokapeme je citronovou šťávou a posypeme bazalkou. Umyjeme a oloupeme cukety a nahrubo nastrouháme. Na...
víceLepkavá rýže s kokosovou směsí
Na přípravu kokosové směsi potřebujeme kastrol nebo rendlík. Do něj nalijeme 125 ml vody (1 šálek) vody, přisypeme kokos strouhaný, sušený či čerstvý dle chuti, cukr, špetkou soli a pozvolna...
víceDip z avokáda
Nejdříve lehce nařízneme rajče na špici do kříže a na 20 sekund ponoříme do vařící vody, vyndáme ho, hned zchladíme a sloupneme slupku. Vyjmeme semínka a dužinu nakrájíme na malé kousíčky....
víceSalát ze zelené papáji
Oloupeme zelenou papáju a nakrájíme jí na dlouhé tenké nudličky. Vedle smícháme palmový cukr s rybí omáčkou, až se krystalky rozpustí. V hmoždíři utřeme pastu z česneku. Přidáme pražené...
víceSmažení česnekoví garnáti
Vyloupeme a očistíme větší čerstvé garnáty, každého nařízneme podélně na hřbetě, aby se rozvřel (hlavu i ocas ponecháme). Ve hmoždíři či mixeru rozdrtíme nahrubo nasekané kořeny koriandru a...
víceObilná kaše z mléka s nízkým obsahem alergenů
Kojenecké rýžové vločky smícháme s vodou (150 ml) a necháme krátce povařit asi 1 minutu. Sundáme z vařiče, přimícháme cukr, další vodu (50 ml) a mléčný prášek a dolijeme šťávou. Hotovou...
víceFrancouzský sladký koláč s Calvadosem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V misce dohladka ušleháme tvaroh s vejcem, kysanou smetanou a vanilkovým aroma. Na vále posypaném moukou rozválíme již hotové listové těsto na rozměr plechu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele