- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Dýňovo-jablkový krém (polévka)
Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. 4 lžíce dáme stranou na ozdobu. V hrnci rozehřejeme olej, na něj dáme nadrobno pokrájenou cibuli, na jemno nastrouhaný...
víceMrkvový sladkokyselý salát
Nejdříve si pořádně opereme, oloupeme a nastrouháme najemno mrkev a jablka. Vedle v misce smícháme šťávu z citronu, pomeranče, s olejem, skořicí a medem a ušleháme vše v sladkokyselou...
víceZeleninová kaše s krůtím masem
Omyjeme, očistíme a oloupeme fenyklovou hlízu, okurku zbavenou jader, brambory a krůtí maso a vše nakrájíme na malé kostičky a se špetkou soli a kmínem přivedeme k varu. Asi 15-20 minut vaříme...
víceFrittata s pórkem, šunkou a vejci
V troubě zapneme gril a necháme ho rozehřát. Vedle v misce rozšleháme vejce s hořčicí, špetkou sladké papriky, solí a pepřem. V pánvi rozehřejeme máslo a olej a restujeme na něm asi 4 minuty...
víceSalát z ledence
V pánvi Wok rozpálíme 2,5 cm oleje. V něm 3-4 minuty smažíme na kostičky nakrájenou šalotku, až získá zlatavou barvu. Pozor na připálení. Vyjmeme děrovanou naběračkou a dáme okapat na papírové...
víceKrupicová kaše s brusinkami a ořechy
Nejdříve si uvaříme krupicovou kaši z dětské krupičky, podle návodu na obalu. Do již uvařené a husté kaše vmícháme cukr, mletou skořici, citronovou šťávu a máslo a ještě asi minutu povaříme. ...
víceKuřecí prsa se špenátem v obalu
Nejdříve rozehřejeme troubu na 200°C. Vedle uvaříme bulgur podle návodu na sáčku. Nastříháme pečící papír, 4 obdélníky (40 x 30 cm), poskládáme je na sebe a otočíme vodorovně. Střední plochu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele