- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Vegetariánská zeleninová kaše
Oloupeme karotku, pokrájíme na kostičky a ve 150 ml vody ji uvaříme. Asi 15 minut vaříme, přidáme prosné vločky a 1 žloutek, mícháme a dále asi 5 minut povaříme a vypneme vařič. Vedle si...
víceVejce v páře
V misce vidličkou ušleháme vejce, vmícháme do nich 170 ml vody a 170 ml světlé sójové omáčky, na kolečka nakrájenou jarní cibulku a špetku mletého pepře. Směs rozdělíme do dvou žáruvzdorných...
víceSmažené tilapie na houbách
Filety tilapií (nebo i okouna) z obou stran osolíme, pokmínujeme a opepříme. V pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a olej, přidáme na plátky nakrájené a očištěné malé žampiony a smažíme asi 2 minuty...
víceŠtěrbákovo- sýrové topinky
V pánvi na másle orestujeme 4 omyté, podélně na pruhy nakrájené štěrbáky. Po 3 minutách je polijeme medem, mlékem, posypeme čerstvým tymiánem, fleur de sel (nebo hrubou mořskou solí), ztlumíme...
víceZávitky z mořského jazyka v paprikové omáčce
Nejdříve si nakrájíme omytou a oloupanou mrkev na tenká stébla na šířku mořských filetů. Fazolky nakrájíme stejně. Připravíme si parní hrnec a uvaříme v něm vodu do varu. Na pařák položíme...
víceMakarony s ricottou a ořechy
Makarony uvaříme v osolené vodě al dente. V misce smícháme ricottu, nasekané vlašské ořechy, najemno nasekanou čerstvou bazalku, strouhaný parmezán, přidáme sůl a pepř. Makarony scedíme a...
víceŠpenátové těstoviny s ančovičkami
Ve velkém hrnci uvaříme v osolené vodě Fusilli (asi 10 minut) al dente. V pánvi rozpálíme olej, upražíme na něm piniové oříšky do zlatova, vsypeme na talíř. Snížíme oheň, přidáme nadrobno...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele