- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- birka
birka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro birka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Hovězí carpaccio
Syrové hovězí maso nakrájejte na 4 tenké plátky, vložte mezi fólie a naklepejte natenoučko. Plátky rozdělte na dva talíře. Šťávu z jednoho citronu smíchejte s olejem a vidličkou našlehejte. ...
víceSalát s vajíčkem a mortadelou
Vejce vařte 8 minut, poté zchlaďte pod studenou tekoucí vodou, oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Piniové oříšky restujte na středním plameni 2 minuty dozlatova, nechte zchladnout. Do...
víceTuňákový salát s cherry rajčátky
Česnek a petrželku nakrájejte nadrobno, nasypte do mísy, smíchejte s citronovou kůrou a nechte uležet. Na středně rozpálené pánvi osmažte tuňákové steaky zlehka potřené olejem z obou stran, 1...
víceSalát s mořskými plody
Do vroucí osolené vody vsypte očištěnou a nakrájenou zeleninu na tenké proužky, olihně a krevety. Vařte 2 minuty, slijte a nechte okapat. Dresink připravte smícháním citronové sťávy, oleje,...
víceSalát s francouzskými lusky, mozzarellou a česnekem
Piniové oříšky pražíme na středním plameni 4 minuty za občasného míchání. Fazole vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 3 minuty. Do větší misky dáme bazalku a česnek nasekané najemno,...
víceFazolový salát s tuňákem
Do velké misky nasypte scezenou cizrnu, scezené fazole, cibuli a mátu. Osolte a opepřete a zakápněte citronovou šťávou, promíchejte a nechte odpočinout. Na rozpálené pánvi opečte ciabattu z...
víceSalát z fety, melounu a bazalky
Fazolové lusky povařte 2-3 minuty, sceďte a prolijte studenou vodou. Meloun a fetu nakrájejte na kostičky, přidejte fazolky a bazalku. Z ostatních surovin si připravte dresink, nalijte na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele