- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- lihunka
lihunka / Brno
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 104x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro lihunka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 104Francouzská studená omáčka
Krémový sýr promícháme se zakysanou smetanou, přidáme sušenou cibuli, nasekanou pažitku, mletou papriku, worcestrovou omáčku, drobně pokrájené bylinky (nebo sušenou bylinkovou směs) a osolíme....
víceStudená pikantní omáčka
Sterilované okurky a cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme v porcelánové misce, osolíme (2 špetky) a necháme stát asi 120 minut. Poté slijeme vyloučenou tekutinu a přidáme nakyslá...
víceStudená avokádová omáčka
Zralé avokádo rozkrojíme podélně na půlky a odstraníme pecku. Dřeň vydlabeme do misky. Vidličkou rozmačkáme avokádovou dřeň spolu s citrónovou štávou, drobně nakrájenou cibulí, utřeným...
víceBylinková omáčka
Na omáčku použijeme čerstvé bylinky. Dobře je opláchneme a nakrájíme najemno. Majonézu promícháme s bylinkami a dáme vychladit do ledničky. Omáčka je výborná k rybě nebo grilovanému masu.
víceKrémová křenová omáčka
Křen očistíme a jemně nastrouháme. Přidáme krémový sýr a zakysanou smetanu. Dobře promícháme a dáme vychladit.
víceDomácí rajčatový kečup
Na kečup používáme dobře vyzrálá rajčata. Rajčata omyjeme a rozkrájíme na menší kousky, které podusíme ve větším hrnci ve vlastní šťávě asi 10 - 15 minut. Potom propasírujeme sítem do jiného...
víceOchucená majonéza
V misce smícháme citrónovou šťávu s vodou. Do mixéru dáme žloutky, sůl, cukr, mletý pepř a kari, mixujeme a pomalu přiléváme za stálého mixování olej, poté, stále během mixování přiléváme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele