- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- xenia1
xenia1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 3193x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro xenia1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 55x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 3193Zeleninové chilli
Omyjeme a očistíme zeleninu: cibuli, česnek lilek, mladé cuketky, mladé fazolové lusky, bílou, červenou a oranžovou papriku. Papriky rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme je na proužky....
víceCibule se sušenými rajčaty
Nejdříve si předehřejeme troubu na 200°C. 4 velké cibule očistíme, odkrojíme konce a vložíme do vroucí vody. Vaříme pomalu přibližně 8-11 minut. Uvařenou cibuli necháme chvilku vychladnout,...
víceSrnčí hřbet se špenátem a grilovanými paprikami
Červené omyté masité papriky dáme na rozpálený gril. Budeme grilovat asi 15-17 minut, papriky v průběhu grilování otočíme, ztlumíme gril a když začnou černat a sklovatět, dáme je do misky,...
vícePyré ze zelené fazolky a máty na topinky
Omyté mladé fazolové lusky očistíme od stopek a pokrájíme je na menší kousky. Očistíme a rozkrájíme stroužek česneku. Fazolové lusky se solí, bobkovým listem a česnekem vložíme do vroucí...
víceOpečený chléb s pyré z černých oliv
Černé olivy rozpůlíme, vypeckujeme a dáme do mixéru. přidáme k nim olivový olej, čerstvě vymačkanou šťávu z limetky (1 lžíce), omyté snítky petrželové a koprové natě, a pokrájené stroužky...
vícePomazánka ze syrového celeru s obloženou topinkou
Omyjeme snítky čerstvých bylinek: petrželovou nať, meduňku a tymián. Čerstvý celý celer si dobře omyjeme, odkrojíme zelenou část, celer tence oloupeme a rozkrojíme na polovinu. Pak ho oloupeme...
víceRedukční česnekové tousty s rajčatovo- bylinkovým salátem
Zralá chutná malá rajčata omyjeme, rozčtvrtíme dáme do misky, ochutíme je olivovým olejem, solí a pepřem. Omyté čerstvé lístky z bazalky a oregána posekáme nadrobno, přidáme je k rajčatům a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele