- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Bramborové placky s mákem
Uvaříme brambory ve slupce, necháme vychladnout a umeleme na masovém strojku. Na vále s moukou a solí vypracujeme těsto. Z těsta vyvalujeme placky, které postupně smažíme bez tuku na teflonové...
víceBílková poleva
Bílkovou polevu připravíme utřením prosátého moučkového cukru s bílkem, až poleva zbělá a za metlou se tvoří stopa.
víceČekankový salát s pomerančem a džusem
Z čekanky odlomíme povadlé listy, poté ji opláchneme a necháme okapat. Okapanou rozkrojíme na čtvrtky, ty pokrájíme na nudličky a vložíme do mísy. Přidáme dobře oloupané a na tenčí měsíčky...
víceSalátová majonéza z tvarohu s křenem
Křen jemně nastrouháme, pažitku a petrželovou nať nadrobno posekáme. V míse našleháme tvaroh se smetanou do hustého krému, poté vmícháme křen, sůl a bylinky. Tato zálivka se hodí k...
víceNejlepší pomazánka z nivy
Zlaté rozinky spaříme, necháme okapat a pokrájíme. Ořechy najemno nasekáme. Do mísy nastrouháme nivu a se smetanou utřeme do pěny. Poté přimícháme rozinky, ořechy, pepř a sůl. Před podáváním...
víceZapečené cannelloni se špenátem
Bešamelová omáčka: Cibuli a petrželovou nať nakrájíme nahrubo. V rendlíku si rozehřejeme máslo, zaprášíme ho moukou a zasmahneme na jíšku, přidáme cibuli, petrželovou nať, muškátový květ,...
víceFilety ze štiky pečené se zeleninou
Štiku vyfiletujeme a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semínka a nakrájíme na kostky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na kostičky, cuketu rozkrájíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele