- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Makaronový salát s olivami a žampiony
Do vroucí osolené vody s olejem vložíme makarony a uvaříme je "na skus". Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena a nakrájíme na proužky. Žampiony...
víceTřešňový koláč s kakaem
Troubu předehřejeme na 170 °C, dortovou formu vyložíme pečicím papírem. Tmavé omyté třešně necháme okapat, poté vypeckujeme a rozpůlíme. Oddělíme žloutky od bílků (žloutky použijeme v...
víceSalát z buřtů s majonézou
Oloupané buřty nakrájíme na 1,5 cm velké kostky, cibuli nakrájíme nahrubo, okurky nakrájíme na menší kostky. Na marinádu v kastrole promícháme olej, ocet, kečup, worcester a cukr, za stálého...
víceZávitky z krůtích prsou se špenátem
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, naklepe, osolíme, okořeníme, stočíme do závitku a zajistíme jehlou nebo párátkem. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme. V hlubší pánvi restujeme...
víceJavorová poleva
Cukr prosijeme do mísy, metličkou pečlivě zašleháme sirup. Polevou přeléváme cukroví a necháme ztuhnout. Pracujeme opatrně, poleva úplně neztuhne.
víceSalát ze sýru a broskví
Propláchnuté hrozinky vložíme do vody a zhruba dvě minuty povaříme, scedíme a necháme okapat. Z kompotovaných broskví slijeme šťávu a broskve necháme okapat. Vyloupané ořechy drobně nasekáme....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele