- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Fazolky s karotkou
Karotku očistíme a nakrájíme příčně na plátky, fazolky očistíme a nakrájíme nakoso na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno. Ve vroucí osolené vodě uvaříme fazolky s karotkou doměkka....
víceKoláč s broskvemi
Koláčovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou. V míse utvoříme žmolenkové těsto z prosáté hladké mouky, špetky soli a 175 gramů másla. Přidáme vody jen tolik, aby se nám těsto spojilo....
víceSmažená srnčí kýta s játry
Srnčí kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli na tenké plátky. V rendlíku na rozpáleném oleji s máslem smažíme maso s játry, přimícháme cibuli, sůl, koření a usmažíme doměkka.
víceNejlepší cupcakes
Změklé máslo utřeme s cukrem do husté pěny. Poté vmícháme kakao a rozšlehaná vejce. Postupně vmícháváme mouku, v níž jsme rozmíchali sůl a kypřicí prášek, a mléko. Vymícháme hladké těsto,...
víceTeplá sýrová pomazánka s pivem
V pánvi rozehřejeme v pivu ustrouhaný sýr, přidáme hořčici a pepř. Mícháme na mírném plameni, až se sýr rozpustí. Směs poté natřeme na chleba a klademe na plech vyložený pečícím papírem....
víceRestovaná ryba s papájovou omáčkou
Ve větším rendlíku svaříme vodu s nakrájenými cibulemi, cukrem, nakládanou kukuřicí, vinným octem, pokrájenou chilli papričkou, hořčičnými semínky, kurkumou. Na mírném ohni směs vaříme deset...
víceLimetkový koláč
Koláčovou formu vymažeme tukem. Sušenky rozválíme, dáme do mísy společně se žloutky, rozehřátým máslem a řádně smícháme. Směs rovnoměrně natlačíme do koláčové formy a v troubě předehřáté na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele