- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Losos v šafránové omáčce
Lososa osolíme a opepříme. Poté ho na oleji orestujeme z každé strany 2 minuty. Orestovaného lososa přendáme do pekáčku a vložíme do předem vyhřáté trouby. Lososa pečeme na 240 stupňů Celsia 8...
víceLosos na víně a másle
Celého lososa očistíme - i v dutině břišní. Poté jej nasolíme. Břišní dutinu rovnoměrně potřeme bylinkami a vložíme na kolečka nakrájený citron a cibuli. Bylinkami posypeme i povrch ryby. ...
víceSalát z mořských ryb
Maso z mořského jazyka zbavíme kůže a nakrájíme na menší kousky. Ty potom osolíme, opepříme a obalíme v kopru. Nasolené a opepřené kousky mořského jazyka dáme spolu s pokrájeným uzeným...
víceSuši z lososa a kaviáru
Rýži uvaříme do měkka. Jakmile je rýže hotová, promícháme ji s cukrem, octem a solí. Poté počkáme, až rýže zchladne. Jakmile rýže zchladne, vlhkýma rukama vytvoříme 24 stejně velkých rýžových...
víceLosos se zeleninou
Na oleji dozlatova osmahneme najemno nakrájenou cibuli. K cibuli přidáme nakrájený fenykl, cuketu, papriku a česnek. Vše krátce orestujeme. K zeleninové směsi přidáme nakrájená a slupek...
víceRizoto s uzeným lososem a koprem
Uzeného lososa spolu s lusky hrášku nakrájíme na menší kousky. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Jakmile cibule změkne, přimícháme rýži. K máslem obalené rýži přilijeme vývar...
víceKoláčky plněné lososem a rajčatovou omáčkou
Rajčata spaříme v horké vodě a sloupneme z nich slupku. Poté je rozkrojíme a odstraníme z nich zrníčka. Takto připravená rajčata pokrájíme na menší kousky a na oleji dusíme, dokud se úplně...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele