- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Salát z ravioli a račího masa
Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme. Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5...
víceLosos obalovaný v bylinkách
Najemno nakrájenou šalotku promícháme s nasekaným koprem. Naporcované lososí filé osolíme a opepříme. Poté jej obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku. Nakonec lososa obalíme i v...
víceRybí lasagne
Na másle orestujeme mouku a potom k ní postupně přiléváme mléko. Snížíme plamen a vzniklou tekutinu šleháme tak dlouho, dokud nezhoustne. V hmoždíři natlučeme šafrán a rozmícháme s vroucí...
víceNakládaný losos v zázvoru
Nejprve připravíme maso z lososa. Pinzetou odstraníme z ryby všechny kosti i kostičky. Poté připravíme marinádu. K jemně nastrouhanému zázvoru přidáme cukr, sůl, celý pepř, dýňová semínka a...
víceSmetanová omáčka s řeřichou
Na másle zprudka orestujeme najemno nakrájenou cibuli a nastrouhanou mrkev. Orestovanou mrkev a cibuli zalijeme vínem, vývarem a sójovou omáčkou. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme...
víceDresink z pomeranče a křenu
Pomerančovou šťávu vymačkáme na lisu. Poté ji promícháme se zakysanou smetanou, rajčatovým protlakem, sherry brandy a nastrouhaným křenem. Nakonec vešleháme olej. Jakmile se spojí všechny...
víceSladká omáčka z višní
Bílé víno smícháme s vodou a cukrem. Do vzniklé tekutiny ještě přidáme vypeckované višně. Celou směs přivedeme k varu. Poté vaříme 10 minut. Jakmile višně změknou, celou směs rozmixujeme. Poté...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele