- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- spekarek
spekarek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro spekarek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Lososí nudličky se zeleninou
Filé naporcujeme na malé nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v polohrubé mouce. Takto připraveného lososa zatím odložíme. Do zbytku mouky přidáváme po troškách vodu tak dlouho, dokud...
víceLososí váčky
Příprava omáčky: Do kastrůlku vlijeme sójovou omáčku, rýžové víno, vodu, med a nasekané chilli papričky. Vše zahříváme tak dlouho dokud se chutě nespojí. Filety z lososa nasolíme a ponoříme...
víceLosos ve zdobeném smetanovém županu
Na oleji restujeme lososa z každé strany 5 minut. Jakmile je losos hotový, položíme jej na talíř a přelijeme zakysanou smetanou. Zdobíme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a dochutíme černým...
víceOmáčka z rajčat se slaninou
Na kostičky nakrájenou slaninu vložíme do hrnce a orestujeme. Jakmile slanina pustí tuk, přisypeme k ní rajčata zbavená slupek a zrníček. K rajčatům a slanině ještě přimícháme na kostičky...
víceKoláč s lososem a krémovou náplní
Hladkou mouku smícháme s ovesnou moukou a špetkou soli. Máslo s moukou zpracujeme, aby vznikla sypká směs podobná hrubší drobence. Do vzniklé směsi vpracujeme rostlinný tuk a studenou vodu....
víceZeleninový salát a ančovičková zálivka s křenem
Nejprve uvaříme fazolové lusky. Jakmile změknou, vyjmeme je z vody a propláchneme. Očištěnou salátovou okurku nakrájíme na kolečka, přidáme k ní na nudličky nakrájené listy čekanky a vše...
víceDresink z pomeranče a křenu
Pomerančovou šťávu vymačkáme na lisu. Poté ji promícháme se zakysanou smetanou, rajčatovým protlakem, sherry brandy a nastrouhaným křenem. Nakonec vešleháme olej. Jakmile se spojí všechny...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele