- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dedek
dedek
Hodnost: | Jen se vezu (0.9% ze 100) |
---|---|
Členem od: | 06.06.2018 |
Oblíbené jídlo: kuřecí maso a ryby
O mě: zatím se snažím orientovat a teď jsem navíc dostal diabetickou dietu
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro dedek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
07.06. | dedek okomentoval recept Mozeček z vařeného květáku |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty uložené uživatelem
Celkem položek: 14- Uvařil jsem
- Budu vařit
- Vše
Bramborová polévka s kedlubnou
Očištěné, nakrájené kedlubny a brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Vývarem zalijeme nasucho opraženou mouku a povaříme. Přidáme uvařenou zeleninu, vše prolisujeme a ještě krátce povaříme...
víceBrokolice s česnekem
Očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka. V kastrolu na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, přidáme vařenou brokolici a chvíli...
víceTěstoviny s houbami a rajčaty
Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na másle. Přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a ještě krátce podusíme. Houby s rajčaty promícháme s uvařenými těstovinami, mírně osolíme...
víceBramboráky z jáhel
Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli, uvaříme z jáhel kaši, kterou necháme vychladnout. V míse smícháme brambory, cibuli,...
víceKuřecí játra na česneku
Omytá a očištěná játra zprudka opečeme na sádle po jedné straně. Potom přidáme jemně nasekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme. Podáváme s dušenou rýží nebo...
víceJátra s houbami v alobalu
Omytá játra nasucho opečeme. Zvlášť udusíme očištěné, nakrájené žampiony se špetkou kmínu a osolíme. Spolu s játry je vložíme do vymazaného alobalu a dobře uzavřeme. Pečeme na mřížce v...
víceFazolové lusky s česnekem (nebo s cibulí)
Zelené fazolové lusky vsypeme do vroucí osolené vody v hnrci a vaříme asi 10 minut. Uvařené fazolky scedíme. V kastrolu na olivovém oleji osmahneme nakrájený česnek, přidáme vařené fazolky a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.