- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Kapusta pod peřinkou
Uvaříme v páře očištěnou kapustu. Dozlatova osmahneme nakrájenou slaninu a cibulku. Na kostičky nakrájíme brambory, smícháme s nakrájenou kapustou, osmahnutou slaninou a cibulkou, vejcem a...
vícePlněné vepřové panenky
Omyjeme a osušíme panenky a rozkrojíme podélně do dvou třetin. Naklepeme, osolíme a poklademe anglickou slaninou a uherským salámem, žampiony, pórkem a nakrájeným hermelínem na plátky. Každý...
víceSekaná se syrovou okurkou
Osolíme, opepříme a osmahneme nakrájené žampiony. Nakrájíme salátovou okurku zbavenou jadérek. Nasekáme česnek, smícháme se zvlhčenou houskou, masem, vejcem, hořčicí a vše zpracujeme. ...
víceKuře na kysaném zelí s těstovinami
Očištěné a omyté kuře naporcujeme na čtyři díly. Osolíme, okořeníme a pokmínujeme. Do pekáče dáme rozehřát lžíci sádla a na něj rozložíme kysané zelí s trochou šťávy. Na zelí položíme kousky...
víceOřechové hřebeny
Našleháme cukr, žloutky a tuk, přidáme nasekané ořechy, strouhanku, rum, kypřící prášek, vanilkový cukr, trochu kakaa a pár rozinek. Vmícháme nakonec ušlehaný sníh z bílků. Těsto rozlijeme...
vícePstruh zapečený v anglické slanině
Pstruhy omyjeme a osušíme a z obou stran i zevnitř posolíme, potřeme česnekem a citronovou šťávou. Na bocích ryb uděláme zářezy a dáme do nich nasekanou petrželku. Necháme v lednici uležet. ...
víceZeleninová všehochuť
Oloupeme a nakrájíme cibuli. Řapíky celeru zbavíme tuhých vláken a na kousky nakrájíme. Fazole propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Osmahneme na másle cibuli, nasekaný česnek a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele