Recept

Pstruh zapečený v anglické slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5105

Ingredience

8 plátek Anglická slanina
1 ks Cibule
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Petržel - nať
1 kg Pstruh
1 špetka Rozmarýn čerstvý
2 stroužek Česnek
4 ks Šalvěj čerstvá
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 197kJ
2% Sacharidy 9 g
40% Tuky 30 g
8% Sodík 152 mg
98% Bílkoviny 55 g

Pstruh zapečený v anglické slanině postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme a osušíme a z obou stran i zevnitř posolíme, potřeme česnekem a citronovou šťávou.

2

Na bocích ryb uděláme zářezy a dáme do nich nasekanou petrželku. Necháme v lednici uležet.

3

Na polovině másla podusíme nakrájené žampiony, posolíme a necháme vychladnout.

4

Pstruhy naplníme žampiony a obtočíme plátky anglické slaniny.

5

Na máslem vymazaný pekáč dáme pstruhy, posypeme je rozmarýnem a šlavějí a dáme péct na 200 stupňů 35 minut.

6

Ke konci pečení přidáme nakrájenou cibuli a dopékáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept