- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- brousek
brousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1041x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro brousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 24x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1041Karbanátky zaječí
Vykostíme ostrým nožem zajíce. Umeleme zvěřinu a játra včetně cibule na masovém mlýnku. Na malé kostičky nakrájíme slaninu a nakrájenou housku dáme změknout do vody. Slaninu, vymačkanou...
víceNudle smažené chow mein
Osolenou vodu uvedeme do varu ve woku, do vody dáme vaječné nudle a vaříme dle návodu na balíčku. Poté nudle scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přendáme je do mísy,...
víceBolognese spaghetti
Rozehřejeme ve velké pánvi olej, přidáme nakrájenou cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme rozetřený česnek, nasekaný celer, slaninu a smažíme 4 minuty. Přidáme mleté hovězí maso a smažíme 3...
víceSalát kuřecí s papájou
Kuřecí prsa bez kosti a kůže uvaříme do měkka. Vyndáme maso a dáme stranou. Smícháme nasekanou chilli papričku, olivový olej, sůl, pepř a červený vinný ocet a promícháme. Na pracovní desku...
víceSalát s lilkem a pršutem
Omyjeme lilek a necháme okapat. Nakrájíme na kostičky, osolíme a odstavíme na 30 minut. Poté omyjeme, necháme okapat a moukou poprášíme. V hlubší pánvi na rostlinném oleji necháme zhnědnout...
víceMakrela marinovaná
Oškrábeme pod tekoucí vodou z makrel šupiny. Rozřízneme makrelám břicho po celé délce, vykucháme je a propláchneme pod tekoucí studenou vodou. Po obou stranách ryb uděláme 5 šikmých zářezů....
víceMrkvovo-meruňkový džem
Očistíme a nastrouháme mrkev, přendáme do hrnce, podlijeme trochou vody a 45 minut dusíme. Přidáme vypeckované meruňky a vaříme společně bez cukru, aby se marmeláda nepřipalovala. Před...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele