- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (39.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 17x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034Bok čoj hovězí
Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple. Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda...
víceBouillabaisse s mořskými plody
Rozehřejeme olej v hrnci. Přidáme česnek a pórek a 5 minut smažíme. Přidáme rybí vývar, rajčata, papriku, tymián, čili a rajčatový protlak. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a 10 minut...
víceBramborová kaše zapečená
Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě do měkka a pak slijeme. Do horkých brambor přidáme dvě lžíce másla a mléko a vymícháme kaši. Na kostičky nakrájíme uzeninu. Kaši necháme zchladnout a...
víceBramborová omáčka
V osolené vodě uvaříme oloupané brambory a rozmačkáme je. Zpěníme na másle nasekanou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme rozšťouchané brambory a podlijeme vývarem. Ochutíme omáčku octem,...
víceBramborové lívance
Z vlažného mléka a droždí připravíme kvásek a necháme vykynout. Dáme do mísy mouku, nastrouhané vařené brambory, zbytek vlažného mléka, vejce, žloutek, sůl a vzešlý kvásek. Vypracujeme...
víceBramborové myši
Omyté a oloupané brambory nakrájíme na menší kousky. Poté je dáme na plech vymazaný sádlem. Bramborové myši pečeme asi hodinu a obracíme je. Utřeme česnek se solí, dáme ho se sádlem do...
víceBramborové noky s rukolou
Dle návodu uvaříme noky. Šunku nakrájíme a přidáme ji s lučinou, očištěnou rukolou a sekanými vlašskými ořechy do mísy. Uvařené noky scedíme, přidáme do mísy a promícháme. Podáváme teplé.
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Smažené bramborové hranolky
Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceZapečené lilky s parmezánem
Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
4 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele