- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ondra
ondra
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 990x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ondra |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 990Sýrový krém se smetanou
Do pánve vložíme máslo, žloutky, promícháme a zahříváme, až se spojí. Odstavíme a necháme vychladnout. Nyní přidáme strouhaný čedar, smetanu, sníh z bílků, ochutíme špetkou mletého muškátového...
víceHusa pečená na hříbkách
Husu omyjeme, posypeme solí, pepřem a kmínem. Cibuli nakrájíme nadrobno, malé hříbky na plátky. V pekáčku rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli a hříbky, orestujeme, přiložíme husu, podlijeme...
víceSrnčí sekaná s uzeným bůčkem
Odblaněné srnčí maso, vepřový bůček a uzený bůček bez kostí umeleme s cibulí a česnekem na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku a vypracujeme těsto. Z...
víceSendviče s fazolovou směsí
Fazole scedíme, vsypeme do misky, vidličkou rozmačkáme, přidáme strouhaný sýr, posekanou jarní cibulku a promícháme. Bagetky rozkrojíme napůl, vnitřní strany potřeme troškou másla, na spodní...
vícePizza z chleba pita
Chleby pita vložíme na chvilku do rozehřáté trouby, čímž se nafouknou a půjdou lépe rozkrojit. Oba chleby podélně rozkrojíme na dvě půlky, takže máme čtyři korpusy na pizzu. Chleby potřeme...
víceTelecí jazyk s mandlemi
Celé jazyky vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cibuli, mrkev, bobkový list, sůl a vaříme zvolna asi 1 hodinu doměkka. Jazyky oloupeme, nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme máslo,...
víceKrém jako náplň do moučníků
V kovové míse rozkvedláme žloutky, přilijeme sirup a metlou šleháme, zároveň pomalu zahříváme. Jakmile hmota začne tuhnout, stáhneme ji z ohně a stále šleháme až do vychladnutí. Do vychladlé...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele