- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Koláč s tvarohem a višněmi
Korpus: smícháme rozdrcený piškot, rozpuštěné máslo a cukr a hmotou vyložíme dno a stěny dortové formy. Náplň: smícháme v misce tvaroh s cukrem. Přidáme vejce, vanilkový cukr a citronovou...
víceNočky s vanilkovým krémem
Smícháme žloutky, vanilkový cukr a maizenu. V hrnci přivedeme mléko k varu. Za stálého šlehání zalijeme žloutkovou směsí. Krátce vaříme za stálého míchání do zhoustnutí, až zmizí pěna....
víceSněhové čokoládové pusinky
Bílky ušleháme elektrickým šlehačem na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek. Pečeme 1-1 1/2 hodiny v troubě předehřáté na 120 °C, až...
víceSněhové košíčky
Bílky ušleháme elektrickým šlehačem na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 8 sněhových košíčků. Pečeme je 1-1 1/2 hodiny v troubě předehřáté na...
víceRoláda s jahodami
Vymažeme plech a vyložíme ho papírem na pečení. Vyšleháme tuhý sníh z bílků. Za stálého šlehání přidáváme po lžičkách cukr, až je sníh tuhý a lesklý. Sníh rozetřeme na papír na pečení....
víceAnglická mlha
Šlehačku s whisky ušleháme dohusta. Vmícháme rozdrcené pusinky. Krémem naplníme 6 skleněných pohárů, přikryjeme a chladíme 20 minut, až směs ztuhne. Před podáváním posypeme praženými...
víceSuflé s citronem
Do misky dáme vodu a přidáme želatinou. Promícháme. Necháme stát asi 10 minut, až je želatina houbovitá. Postavíme ji do pánve s horkou vodou a zahřejeme, až se želatina rozpustí. Do zapékací...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele