- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- nos
nos
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1173x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro nos |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1173Italské straccetti s bylinkami
Řízky osušíme papírovou utěrkou, lehce naklepeme a nakrájíme na 1 cm široké proužky. Předehřejeme troubu na 60 °C. Šalotku a česnek oloupeme, nakrájíme na malé kostičky, bylinky omyjeme a...
víceItalské telecí kotlety
Na pánvi rozpálíme olej a vložíme telecí maso, přisypeme citronovou kůru, stroužky česneku a tymián a maso z každé strany osmažíme. Potom kotlety a česnek vyjmeme z pánve, udržujeme v teple. ...
víceJablečné čatní se zázvorem
Jablka rozčtvrtíme, oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a zázvor omyjeme a nakrájíme na jemné kostičky. Všechny přísady smícháme ve velkém hrnci s hrozinkami,...
víceJablečné galettes
Metličkou vyšleháme z mouky, vajec, trochy soli a vína palačinkové těsto. Přikryjeme a necháme 20 minut odpočinout. V suché pánvi z těsta upečeme 12 co nejtenčích palačinek a horké je...
víceJablečné koláčky s karamelem
Rozmrazíme listové těsto. Troubu předehřejeme na 225 °C. Z cukru a másla připravíme zlatavý karamel, nalijeme na dno 8 žáruvzdorných formiček o průměru asi 7 cm. Jablka oloupeme, jádřince...
víceJablečný dresink se sezamem
Na suché pánvi opražíme sezamová semínka. Polovinu jablka oloupeme, vykrojíme jaderník a dužinu jemně nastrouháme. Ihned smícháme se sezamem a s citronovou šťávou. Přidáme olej, petrželku,...
víceJablečný salát s celerem
Oloupaná, nakrájená jablka dáme do mísy, zalijeme je citronovou šťávou a promícháme, aby nezhnědla. Přidáme na kostičky nakrájený celer. Přilijeme majonézu, osolíme a opepříme podle chuti,...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele