- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- moucha
moucha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1136x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro moucha |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1136Fazolkový salát s balkánským sýrem
Očištěné a omyté fazolky vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme do poloměkka. Scedíme a necháme vychladnout. V míse smícháme vychladlé fazolky s omytými, na dílky nakrájenými rajčaty....
víceKapr v alobalu
Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během...
víceBrokolice po japonsku
Očištěnou a omytou brokolici rozebereme na růžičky a nakrájíme na tenké plátky. V pánvi na rozehřátém oleji osmažíme nasekaný česnek, přidáme brokolici a smažíme asi 5 minut doměkka. ...
víceKapří špízy se žampiony
Očištěného a omytého kapra zbavíme kůže a větších kostí. Maso nakrájíme na kostky, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme olivovým olejem. Necháme chvíli odležet. Potom kousky kapra...
víceFarfalle s chřestem a rozmarýnem
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme. Chřest očistíme, omyjeme a zbavíme dřevnatých částí. Smetanu vlijeme do kastrolu, uvedeme do varu, přidáme chřest a povaříme...
víceDušené telecí s citronovou kůrou
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle spolu s nakrájenou zeleninou. Přidáme mouku, zamícháme, podlijeme vývarem a dusíme. K měkkému masu přidáme rajčatový...
víceKysané zelí vídeňské
Zelí scedíme a je-li příliš kyselé, propláchneme je studenou vodou. Dáme do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme jalovec, bobkový list a mín a dusíme doměkka. Cibuli oloupeme, nakrájíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele