- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- moucha
moucha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1136x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro moucha |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1136Polenta z krupice
Slaninu drobně nakrájíme, sklovitě vyškvaříme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a společně mírně osmahneme. Potom přilijeme mléko, osolíme a za stálého míchání přisypeme krupici. Vaříme na...
víceSlané lívance ze strouhané žemle
Žemle zbavíme kůrky a nastrouháme je. Mléko osolíme, rozšleháme v něm žloutky, přidáme žemle a necháme je nabobtnat. Z bílků ušleháme pevný sníh a lehce jej vmícháme do těsta. Lívanečky...
víceKrokety s ovesných vloček a hub
Předem namočené vločky uvaříme v osolené vodě na hustou kaši. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené houby a dusíme doměkka. Podušené houby přimícháme k...
víceCelerové smaženky s bramborami
Vařené brambory nastrouháme a přidáme žloutky, sůl, pepř, jemně nastrouhaný syrový celer a cibuli. Vše dobře promícháme a podle potřeby přilijeme trochu smetany nebo naopak zahustíme trochou...
víceFazolky dušené s cibulí
Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky a na másle ji sklovitě podusíme. Přidáme vláken zbavené, na šikmé proužky nakrájené fazolky, osolíme a mírně podlijeme vodou (nebo vývarem). Vše dusíme...
víceFazolky zapečené se smetanou
Omyté, vláken zbavené fazolky nakrájíme šikmo na proužky. Vložíme je do kastrolu na rozehřáté máslo a dusíme téměř doměkka a do vysmahnutí šťávy. Do vymaštěné zapékací mísy vrstvíme fazolky,...
víceHrášek dušený po francouzsku
V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání. Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele