- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- moucha
moucha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1136x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro moucha |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1136Dušené (sautierované) kuře se žampiony
Omyté kuře rozporcujeme, osolíme a mírně opepříme. V pánvi na rozpuštěném másle maso zlehka osmahneme po obou stranách dozlatova a přendáme je na talíř. V tuku od opékání osmahneme jemně...
víceSkopové karí
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a krátce opečeme na másle. Maso vyjmeme. Na vypečené šťávě osmahneme jemně nakrájenou cibuli a očištěnou, nastrouhanou zeleninu. Přidáme...
víceHovězí guláš se zeleninou a smetanou
Na sádle (nebo na másle) zpěníme na kroužky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené, osolené maso a bez podlévání dusíme. Potom přidáme na kroužky nakrájené papriky bez semen, na...
víceJihomoravský vepřový guláš
Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso, osolíme a přidáme jemně nakrájenou cibuli. Dusíme nejdříve bez podlévání, později mírně podléváme. K poloměkkému masu přidáme na proužky nakrájené...
víceVepřové kotlety marinované v bílém víně
Omyté kotlety lehce naklepeme, od kosti do poloviny uvolníme, osolíme a poprášíme zázvorem. Vložíme je do kastrolu, pokapeme vínem a necháme 1 hodinu uležet. Na másle (nebo na oleji) opečeme...
víceKapr se smetanou a bílým vínem
Omyté porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. V kastrole rozehřejeme máslo a kapra na něm po obou stranách opečeme. Smetanu smícháme s moukou a vínem,...
víceSlané lívance z ovesných vloček
Ovesné vločky zalijeme 1/4l vařícího mléka a necháme je nabobtnat. Potom přidáme sůl, ve zbylém mléce rozkvedlané žloutky, mouku s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele