- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Kapr na pivu po česku
Omyté a vykostěné porce kapra nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pokapeme octem. Necháme chvíli v chladu. Oloupanou cibuli, brambory a mrkev nakrájíme na kostičky. Cibuli zpěníme na...
víceMedvědí tlapky s ovesnými vločkami
Na vál prosejeme mouku s kypřicím práškem, přidáme cukr, na lžíci másla opražené a umleté ovesné vločky, citronovou kůru, koření, rozdrobené máslo a žloutky. Vypracujeme těsto. Z těsta...
víceAnýzový suchar
Moučkový cukr, žloutky a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh. Hrubou mouku smícháme s práškem do pečiva a mletým anýzem a spolu se sněhem za stálého míchání přidáváme...
víceZávin s krůtím masem a špenátem
Z hladké mouky, soli, oleje a 125 ml vody vypracujeme těsto. Necháme je v chladu odpočinout asi 2 hodiny. Čerstvý špenát omyjeme, podusíme na másle a okořeníme muškátem. Sýr nakrájíme na...
víceZapečená cuketa s houbami na smetaně
Očištěné, nakrájené houby osmažíme v pánvi na oleji. Přidáme omytou, na kousky nakrájenou cuketu, osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka. Potom vše zalijeme zakysanou smetanou rozmíchanou s...
víceOlejová bublanina
Do mísy prosijeme mouku, cukr, kakao, kypřicí prášek a přidáme nastrouhanou kůru a vanilkový cukr. Rozklepneme vejce a s olejem vmícháme do těsta. Nakonec přilijeme mléko. Vzniklé hladké...
víceZapečený květák s kečupem
Očištěný květák rozebereme na větší růžičky, vsypeme do vařící osolené vody a uvaříme téměř do měkka. Ocedíme, necháme okapat, růžičky květáku urovnáme do máslem vymazané a strouhankou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele