- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Karotka se smetanou
Karotku očistíme a nakrájíme na hranolky. V hrnci ji zalijeme vývarem, přidáme sůl, cukr, máslo a vše dusíme. Když se šťáva téměř vydusí, odstavíme z ohně a přilijeme smetanu rozkvedlanou se...
víceBrambory se sardelovou náplní
Téměř doměkka uvařené brambory oloupeme, rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a žloutky vyjmeme. Utřeme je se sardelovými řezy a s kouskem másla. Přidáme umíchané...
víceSlanečkové filé v oleji
Slanečky vykucháme, očistíme, stáhneme z kůže, omyjeme a vykostíme. Namočíme je do mléka zředěného 1:1 vodou nejméně na 12 hodin. Slanečky vyjmeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou...
vícePórkové omelety
Očištěný pórek uvaříme v osolené vodě do poloměkka, necháme okapat a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozpustíme máslo, pórek na něm osmahneme. Vejce rozšleháme s mlékem, solí a moukou,...
víceŠpagety s pórkovou omáčkou
Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a zprudka orestujeme na másle. Přidáme sůl, pepř, čerstvou nebo sušenou...
víceZeleninový řízek
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky a s trochou vody udusíme pod poklicí téměř doměkka. Potom zeleninu umeleme nebo rozkrájíme na drobno, přidáme sůl, vejce, mouku, strouhanku, pepř,...
víceSkopové kotlety s klobásou
Slaninu nakrájíme na hranolky a rozškvaříme. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a na hranolky nakrájenou, oloupanou klobásu. Vše osmažíme. Očištěné a omyté skopové kotlety lehce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele