- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Salát z filé s jogurtem
Omyté porce filé osolíme, okyselíme, dáme do mírně vymaštěného kastrolu a dusíme do měkka. Vychladlé filé nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s uvařenou a pokrájenou kořenovou zeleninou,...
víceTreska zapečená se sýrem
Omyté porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Pekáč vymastíme, naskládáme do něj připravené porce. Máslo zapracujeme do mouky jako při přípravě drobenky, přidáme...
víceTreska v mandlové omáčce
Omyté porce filé osolíme, opepříme a naskládáme těsně vedle sebe do smaltovaného hrnce. Zalijeme na 20 minut citronovou šťávou. Potom maso vyjmeme, potřeme máslem a vložíme do vymazaného...
vícePstruh po žebrácku
Do máslem vymazané zapékací mísy nasypeme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme očištěné, osolené pstruhy, posypeme je posekanými žampiony a zalijeme vínem. Necháme péct v troubě. Před...
víceGrundle pečené s kmínem
Vykuchané, očištěné grundle složíme těsně vedle sebe do vymaštěného pekáčku. Na povrchu je omastíme máslem, osolíme, okmínujeme a pečeme, až jsou křupavé. Takto upravené grundle můžeme sníst...
víceKapr v koprové omáčce
Oloupanou cibuli a kořenovou zeleninu nakrájíme, vložíme do 1 l vody, přidáme bobkový list, 50 g másla, sůl a vše povaříme asi 30 minut. Potom přidáme omytého, naporcovaného kapra a zvolna...
víceTreska jako mozeček
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené filé, osolíme a okmínujeme. Dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a upravíme jako mozeček. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele