- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Smažené hříbky
Hříbky očistíme, malé ponecháme vcelku a větší nakrájíme na řízky. Houby osušíme, osolíme a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství oleje a...
víceZapékaná krůtí směs se žampiony
Upečené krůtí maso vykostíme, polovinu nakrájíme na kostičky a polovinu umeleme. Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel a přimícháme maso osmahnuté na zpěněné cibuli. Přidáme očištěné,...
víceSušenky sladko-slané
Droždí rozdrobíme do mléka, přidáme cukr, zamícháme a chvíli necháme kynout. Máslo rozdrobíme do mouky, osolíme a přidáme kvásek. Zpracujeme těsto. Z těsta vyválíme plát asi 4mm vysoký a...
vícePečené švestky
Švestky omyjeme, vypeckujeme a rozpůlíme. Na pekáči je pocukrujeme cukrem smíchaným se skořicí a pokapeme je octem. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme na miskách, zdobené...
víceFazolové lusky v koprové omáčce po vídeňsku
Fazolové lusky očistíme, omyjeme a šikmo pokrájíme. Uvaříme je v malém množství osolené vody doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji a...
víceKořeněné koroptve na slanině
Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protáhneme částí slaniny, osolíme a okořeníme roztlučeným jalovcem. Do každé koroptve vložíme plátek slaniny a kousek másla a na prsíčka položíme ještě...
víceCeler dušený na másle
Očištěný celer nastrouháme na hrubší nudličky a za stálého míchání smažíme na másle 10 minut. Poté přikryjeme pokličkou a dusíme. Před koncem dušení celer osolíme, opepříme, přidáme hořčici,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele