- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Pestrý špíz
Špekáčky nakrájíme na kolečka, slaninu na stejně velké kousky a očištěnou zeleninu na kolečka. Střídavě napichujeme na grilovací jehly špekáčky, slaninu a zeleninu. Špízy rozložíme na alobal...
víceŠpekáčky s fazolemi
Špekáčky oloupeme a podélně rozkrojíme tak, aby zůstaly spojené. Do každého zářezu vložíme polovinu plátku sýru, proužek papriky a kolečka cibule (nebo pórku). Špekáčky obalíme plátky slaniny...
víceŠťouchané dvoubarevné brambory
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozšťoucháme. Vmícháme nahrubo nastrouhaná, neoloupaná jablka a přilijeme smetanu ke šlehání, kterou jsme přivedli k varu. Nakonec podle...
víceKnedlíky \"drbáky\"
Oloupané brambory nastrouháme najemno a hned je promícháme s vejci a s rohlíky nakrájenými na kostičky. Osolíme a dobře vše promícháme. Rukama namočenýma ve studené vodě tvarujeme menší...
víceKnedlíky vařené v hrníčku
V mléce rozmícháme žloutky, přidáme osolenou mouku, pevný sníh ušlehaný z bílků a žemle nakrájené na kostičky. Hrnky vymažeme máslem a naplníme těstem do dvou třetin. Vložíme je do hrnce s...
víceObrácené vepřové řízky
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a na okrajích nařízneme. Řízky osolíme a obalíme nejdříve ve strouhance a potom v rozšlehaném vejci. Smažíme je v rozehřátém oleji po obou...
víceOřechové hrudky
Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni a rozmícháme dohladka. Přidáme ořechy a vše dobře promícháme. Pomocí dvou vidliček klademe na pergamenový papír malé hrudky a uložíme je do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele