- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Červená řepa dušená s jablky
Na másle zpěníme cibuli, přidáme oloupanou a nahrubo nastrouhanou řepu a osolíme. Mírně podlijeme a dusíme téměř doměkka. Potom přidáme nastrouhaná jablka, přisolíme a vše dodusíme. Podáváme...
víceMajonéza nepravá vařená
Všechny přísady smícháme a za stálého kvedlání necháme na ohni zhoustnout. Vařenou majonézu používáme na bramborový salát z teplých brambor.
víceBramborový sníh
Brambory nakrájíme na stejně velké kousky, zalijeme je do roviny horkou vodou, osolíme a uvaříme. Uvařené brambory scedíme a po částech je prolisujeme na nahřáté talíře. Nakonec pokrm...
víceDort jahodový z bílků
Z bílků ušleháme pevný sníh a po částech do něho zašleháme cukr. Lehce vmícháme mouku a nakonec vlijeme vychladlé tekuté máslo. Těsto urovnáme do vymaštěné, polohrubou moukou vysypané formy....
víceSušenky sladko-slané
Droždí rozdrobíme do mléka, přidáme cukr, zamícháme a chvíli necháme kynout. Máslo rozdrobíme do mouky, osolíme a přidáme kvásek. Zpracujeme těsto. Z těsta vyválíme plát asi 4mm vysoký a...
víceVejce nakyselo
Osolenou a okyselenou vodu přivedeme do varu. Vkládáme do ní jedno vejce po druhém, předem rozklepnuté do šálku. Pokud se bílek rozběhne, shrneme jej vidličkou ke žloutku. Vaříme asi 3-4...
víceOmeleta nákypová
Žloutky s cukrem utřeme do pěny. Zpola ušleháme bílky, přidáme cukr a ušleháme pevný sníh. Opatrně vmícháme žloutky s moukou. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem, vysypeme cukrem,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele