- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Sladké těstoviny
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vody, scedíme a necháme okapat. Poté je rozdělíme na talíře, posypeme skořicí, nasekanými oříšky a pokapeme medem. Ihned podáváme.
vícePolévka se smaženým hráškem
Vejce, mouku, mléko a sůl vymícháme na hladké, řídké těsto. Necháme 15 minut odpočinout a potom těsto ještě zamícháme. Struhadlo namočíme do horkého tuku a lijeme přes ně těsto do hrnce, ve...
víceDušená hovězí svíčková s bramborami
Omyté a osušené maso nakrájíme na kousky a opečeme je na rozehřátém oleji. Maso osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme k masu a krátce podusíme. Brambory oloupeme...
víceMinutkový guláš z vepřové kýty
Omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky a na rozehřátém oleji za stálého míchání rychle osmahneme. Přidáme mletou papriku, oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, utřený česnek, očištěnou,...
víceHovězí maso v šalvějové šťávě
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a mírně naklepeme. Do kastrolu vlijeme olej, urovnáme plátky masa a posypeme je oloupaným, nasekaným česnekem a nasekanou petrželkou. Na...
víceGratinované hříbky Parisienne
Šalotku jemně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, krátce orestujeme, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem a smetanou. Povaříme do zhoustnutí. Směs...
vícePapriková bramborová kaše
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Omyté papriky opečeme v troubě, potom oloupeme slupku a lusky nakrájíme na kostičky. Oloupaný, nasekaný česnek...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele