- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Rajský salát s bazalkou
Příprava zálivky: V misce smícháme olej, ocet, cukr a podle chuti sůl a pepř. Omytá rajčata rozkrojíme na poloviny, vydlabeme dužinu a každou polovinu nakrájíme na dílky. Omytá cherry...
vícePortugalské jablkové smaženky
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. V míse je pokapeme citronovou šťávou, likérem a poprášíme cukrem. Promícháme a necháme 30 minut stát. V misce prošleháme vejce,...
víceSmažené řízky z vepřového boku
Očištěný a omytý vepřový bůček nakrájíme na kousky a umeleme. Žemli nakrájíme na kostičky, navlhčíme mlékem a přidáme k masu spolu s nastrouhaným sýrem a vejcem. Osolíme, opepříme a dobře...
víceKrůtí stehna pečená s lečem
Očištěná a omytá krůtí stehna rozdělíme na 4 porce, osolíme a opečeme na másle a rozškvařené, nadrobno nakrájené slanině. Vyjmeme a necháme stranou. Ve výpeku zpěníme oloupanou, nadrobno...
víceOmeleta s hráškem a houbami
Očištěné, nadrobno nakrájené houby osmahneme na 1 lžíci oleje, osolíme a podusíme doměkka. Zmrazený hrášek podusíme se 3 lžícemi vody. Na nudličky nakrájený salám osmahneme na 1 lžíci oleje,...
víceSýr vařený z tvarohu
Tvaroh v míse osolíme, okmínujeme, posypeme mletou paprikou a necháme 3 dny na teplém místě zklihovatět. V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme proleželý tvaroh a mícháme do zhoustnutí. Přidáme...
víceLín se žampionovou omáčkou
Omyté a osušené porce lína osolíme, pokapeme citronovou šťávou a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji a másle. Vyjmeme a necháme na teplém místě. Výpek v pánvi zaprášíme hladkou moukou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele