- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Hovězí vývar se šunkou a žloutky
V hrnku rozšleháme smetanu se žloutky, vložíme do horké vodní lázně a za stálého šlehání zahříváme. Po troškách přiléváme horký vývar a šleháme dále do zhoustnutí - voda v lázni nesmí vřít,...
víceHovězí vývar s hřebenatkami
Očištěný řapíkatý celer, pórek, mrkev a rajče nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanou petrželkou, mletým masem a bílky. Směs vložíme do hrnce, zalijeme vývarem a za stálého míchání uvedeme...
víceHrách s kysaným zelím
Hrách přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce bobtnat. Potom hrách uvaříme doměkka. Uvařený hrách scedíme, mírně osolíme a promastíme...
víceHrášek dušený na smetaně
Hrášek vsypeme do malého množství vařícího vývaru, který jsme připravili z kousku kostky bujónu. Přidáme cukr, mírně osolíme a dusíme téměř doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku,...
víceHráškový salát s kuřecím masem
Okapaný sterilovaný hrášek smícháme s nakrájeným masem, očištěnou, na proužky nakrájenou paprikou a třemi vařenými vejci nakrájenými na kostičky. Salát rozdělíme na talířky a přelijeme...
víceHříbky se smetanovou omáčkou
Očištěné hříbky nakrájíme na čtvrtky. Na másle podusíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme hříbky, osolíme a zvolna dusíme ve vlastní šťávě. Později přilijeme trochu vody. Když se šťáva...
víceHrušky v tvarohovém krému
Oloupané hrušky zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a rozdělíme do mističek. Tvaroh utřeme s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a medem do hladkého krému a nalijeme na hrušky. Dezert...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele