- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Lilky s kapary a olivami
Omyté lilky podélně rozkrojíme, osolíme a necháme asi 30 minut stát. Potom lilky lehce vymačkáme, osušíme a trochu dužiny vydlabeme. Poloviny lilků urovnáme na lžící oleje vymaštěný plech a...
víceOpečenky z hovězího masa
Do mixéru vlijeme trochu vody, přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a mixujeme asi 2 minuty. Směs vyjmeme a na prkénku mokrýma rukama tvarujeme ploché bochánky nebo placičky. Zprudka je...
vícePunčový krém s fíky
Plátky želatiny namočíme do studené vody. Žloutky, cukr, vanilkový cukr, skořici, hřebíček, kardamom a sherry utřeme do hladkého krému. V horké vodní lázni vše ušleháme do pěny. Vyjmeme z...
víceSýrový nákyp s rýží a šunkou
Propláchnutou rýži několikrát spaříme, vsypeme do osolené vařící vody a za občasného zamíchání uvaříme doměkka. Měkkou rýži scedíme a po okapání promícháme s nastrouhaným čedarem a kořením....
vícePřírodní kotleta se žampiony
Omyté kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, osolíme a okořeníme. Maso obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. V kastrole na sádle osmahneme nakrájenou...
víceVišňová omáčka
Polovinu vypeckovaných višní rozmixujeme s kompotovou šťávou na kaši. Přimícháme jogurt, zakysanou smetanu a prošleháme se smetanou ke šlehání. Nakonec vmícháme zbylé višně a okořeníme mletým...
víceZeleninová směs dušená na slanině
Slaninu nakrájíme na malé kostičky nebo na jemné nudle a částečně ji roztavíme. Zastříkneme vodou, vložíme zeleninovou směs, osolíme a opepříme. Za občasného promíchání vše pod poklicí...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele