- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- ruze
ruze
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1001x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro ruze |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 13x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1001Hovězí maso se skořicí
Omyté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme n v kastrole na oleji, přidáme maso a pod pokličkou chvíli dusíme. Potom přidáme oloupaný, na plátky nakrájený...
víceLetní ovocný pudink
Nádobu na pudink o objemu 900 ml vyložíme plátky toastového chleba bez kůrky. Nejdřív vykrojíme kolečko na dno a pokračujeme okolo tak, aby se plátky překrývaly. Omytý rybíz povaříme s cukrem...
víceSmetanová omáčka s pažitkou
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Postupně do ní vmícháme smetanu, zahřejeme k bodu varu a chvíli povaříme. Odstavíme z ohně. Omáčku osolíme, vmícháme nasekanou pažitku a citronovou...
víceMléčný punč
Cukr s mlékem svaříme, přilijeme rum, brandy a curacao. Vše jen mírně zahřejeme. Punč podáváme horký v malých šálcích se lžičkou nebo jej podáváme vychlazený - svařené mléko s cukrem necháme...
víceKrůtí řízky se zelným salátem
Příprava salátu: Kysané zelí překrájíme a promícháme s očištěnou, nastrouhanou mrkví a s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí. Přimícháme hořčici, tatarskou omáčku, okořeníme vegetou a salát...
víceZázvorová omáčka
Do kastrolu dáme máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat. Potom přidáme hladkou mouku, připravíme jíšku a rozšleháme s vývarem. Osolíme, okořeníme zázvorem, provaříme a propasírujeme přes...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele