- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Krůtí prsa plněná houbovou rýží
Krůtí prsa omyjeme a do masa nařízneme kapsu. Očištěné žampiony nakrájíme na plátky. Na pánvi na rozpuštěném másle necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme žampiony,...
víceSýrová mísa s ředkvičkami
Sýry nakrájíme na plátky, kostky a trojúhelníčky a upravíme na plochou mísu. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, omyté ředkvičky nakrájíme na plátky. Snítky petržele omyjeme a spolu s...
víceŠpenát po čínsku
Čerstvý špenát omyjeme a necháme okapat. Ve woku rozehřejeme olej a osmažíme na něm prolisovaný česnek. Přidáme špenát a za stálého míchání krátce osmahneme. Přilijeme vývar, ústřičnou a...
víceKynuté buchtičky s uzeným masem
V trošce vlažného mléka se špetkou cukru rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek, který vlijeme do mouky, přidáme 1 žloutek, olej, sůl a podle potřeby přilijeme vlažné mléko. Vypracujeme...
víceKořeněný bramborový koláč
Syrové brambory oloupeme, nastrouháme najemno a osolíme. Na 40 g sádla osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme ji k bramborám. Přisypeme hrubou mouku, okořeníme majoránkou a...
víceRoláda z mletého vepřového boku
Na pánvi na troše másla usmažíme vejce a smícháme je se salámem nakrájeným na kostičky a s hráškem. Alobal navlhčíme a rozetřeme na něj směs okořeněného umletého bůčku, solamylu a smetany....
víceBrambory dušené s houbovou omáčkou a šunkou
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, v hrnci podlijeme osolenou vodou, okmínujeme a dusíme doměkka. Potom přidáme okapaný hrášek, očištěné, na plátky nakrájené žampiony podušené na části...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele