- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- filmova
filmova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1183x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro filmova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 16x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1183Smažený úhoř
Očištěného, z kůže staženého úhoře nakrájíme na porce dlouhé asi 5 cm, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli v chladu odležet. Porce obalíme v mouce, vejci rozšlehaném...
víceKrůtí prsa marinovaná v podmáslí
Do podmáslí vmícháme nastrouhaný křen, polovinu nasekané petržele, sůl a pepř. Přidáme nasekanou nať z cibulky. Omyté a osušené maso zalijeme připravenou marinádou a necháme v chladničce do...
víceZelňačka pro děti
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme papriku, kmín a zalijeme 1 l vody. Přidáme propláchnuté, překrájené kysané zelí a vaříme do poloměkka. Potom přidáme oloupané, na...
víceFazolové karí
Fazole podusíme v mírně osolené vodě. Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme koření, sůl, jogurt a vše pražíme ještě 5 minut. Přidáme připravené fazole, mírně podlijeme vodou, ve...
víceBramborové šišky s mákem a meruňkami
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nastrouháme. Vmícháme do nich hrubou mouku, krupici, špetku soli, žloutek a lžíci octa. Vypracujeme těsto. Na pracovní desce z těsta vyválíme válečky, ze...
víceKanárské brambory z římského hrnce
Římský hrnec (nebo jiný hliněný) namočíme podle předpisu. Omyté brambory vrstvíme s hrubou mořskou solí do hrnce, přiklopíme poklicí a vložíme do studené trouby. Teplotu nastavíme na 180...
víceKořeněná rýže
Rýži důkladně propláchneme a necháme ji okapat. Na dvou lžících másla pražíme rýži, až zesklovatí. Zalijeme vývarem, osolíme a dusíme. Na zbylém másle usmažíme jemně nakrájenou cibuli a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele