- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Řízky z jehněčí plece
Očištěnou a omytou jehněčí plec nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso potřeme kremžskou hořčicí, pokapeme olejem a necháme nejméně 48 hodin v chladničce uležet. ...
víceTvarohové vdolečky se smetanou
Tvaroh rozmícháme a přidáme 40 g mouky, cukr, vejce, vanilkový cukr a sůl. Vše dobře promícháme. Z těsta na vále, posypaném zbylou moukou, vyválíme silnější váleček, který nakrájíme na 10...
víceBifteky s feferonkami
Očištěnou papriku a feferonky zbavené semínek nakrájíme nadrobno, okurku nakrájíme na kostičky. V pánvi na rozehřátém másle připravenou zeleninu podusíme 3 minuty. Vmícháme kečup, vývar,...
víceBavorská sekaná pečeně
Omyté hovězí a vepřové maso osušíme, nakrájíme na kousky a umeleme – každý druh odděleně. Mleté hovězí propracujeme, osolíme a smícháme s drobně nakrájenou slaninou, mletým vepřovým masem,...
víceAvokádo plněné masovou směsí
Zralá avokáda vychladíme, podélně rozpůlíme a zbavíme pecek. Dužinu lžičkou vydlabeme, nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou. Vařené maso spolu s okurkami nakrájíme na nudličky,...
víceHusí stehna s hráškem a rýží
Očištěná a omytá husí stehna předvaříme v menším množství vody, aby vývar byl silný. Zalijeme jím propláchnutou rýži a dusíme ji do poloměkka. Potom přimícháme okapaný hrášek a vše dobře...
víceCibulový salát s ananasem
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, na cedníku přelijeme vroucí vodou. Z ananasového kompotu slijeme šťávu, ananas nakrájíme na malé kousky. Cibuli vložíme do salátové mísy a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele