- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- cerna
cerna
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1028x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro cerna |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1028Mrkvový salát julienne
Očištěnou mrkev nakrájíme na tenké nudličky a vsypeme do kastrolu. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Potom zbylou vodu slijeme. V misce smícháme olej s vinným octem, rozdrceným...
víceMrkvový salát s kurkumou
Očištěný celer a mrkev nakrájíme na nudličky. Podmáslí ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem a špetkou kurkumy. Mrkev a celer promícháme se zálivkou. Na talíře rozložíme omyté listy...
víceMusaka z vepřové kýty
V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme polovinu oloupané, nadrobno nakrájené cibule. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso a za stálého míchání zprudka opečeme po všech stranách. Podlijeme...
víceNákyp z filé
Omyté porce filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou, mírně podlijeme vodou a zvolna dusíme. Ze sójového mléka, mouky i másla připravíme bešamel, přidáme do něj žloutek, nasekanou petržel a...
víceNastavený máslový krém
Mouku zalijeme mlékem a za stálého míchání uvaříme kaši. Odstavíme z ohně a za stálého míchání necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Po částech...
víceNastavený pudinkový krém
Pudinkový prášek smícháme s krupicovým cukrem a rozmícháme v troše mléka. Zbylé mléko přivedeme k varu, vlijeme mléko s pudinkovým práškem a uvaříme hustý pudink. Za občasného zamíchání...
víceNěmecké knedlíčky
Žemle nakrájíme na kostičky a na plechu v troubě vyhřáté na 130 stupňů Celsia je sušíme 30-40 minut. V pánvi na rozehřátém oleji dozlatova osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele