- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Salámový pudink
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Po částečném vychladnutí kaši osolíme, vmícháme do ní žloutky, nasekanou petrželku,...
víceSalámové smaženky
Na plátky veky položíme plátky salámu, který jsme na několika místech nakrojili. Salám potřeme rozšlehaným vejcem, poklademe proužky papriky a drobně nakrájenou chilli papričkou. Na čtyři...
víceKvěták s ořechy
Očištěný květák vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Měkký květák vyjmeme a necháme okapat. Přendáme jej na mísu, posypeme mletými vlašskými ořechy a polijeme rozpuštěným máslem.
víceJehněčí maso na paprice
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a osolíme. V kastrole rozškvaříme drobně nakrájenou slaninu, přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Vložíme připravené maso, přidáme mletou...
víceLín po zbojnicku
Omyté líny na hřbetě nařízneme a do otvorů vložíme plátky jablka. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Čtyři pláty alobalu potřeme olejem, rozložíme na ně líny, poklademe...
víceKoláč z neloupaných jablek
Omytá jablka rozpúlíme a odstraníme jadřince. Jablka nakrájíme na malé kousky a rozprostřeme na tukem vymazaný, strouhankou vysypaný plech. Vejce rozšleháme s cukrem, vmícháme mouku smíchanou...
vícePampeliškový salát s ředkvičkami
Omyté a osušené pampeliškové lístky nakrájíme a promícháme s nastrouhanými ředkvičkami. Osolíme a vmícháme smetanu. Před podáváním salát posypeme nasekanou pažitkou.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele