- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Studená švestková polévka
Švestky omyjeme a odpeckujeme. Spolu s ovesnými vločkami je za občasného zamíchání vaříme v 1 l vody doměkka asi 30 minut. Potom přilijeme džus (nebo nálev ze švestkového nebo jablečného...
víceŠpenátové listy se sezamem
Omytý špenát vložíme do hrnce, přidáme mletou papriku a dusíme 3-5 minut. Vyjmeme a upravíme na mísu. Ke špenátu přidáme sezamový olej, sůl a citronovou šťávu. Vše promícháme a posypeme...
víceSmetanový pudink
Máslo s cukrem vyšleháme, přidáme žloutky, kyselou smetanu ke šlehání, škrob a nakonec pevný sníh ušlehaný ze 6 bílků. Pudink plníme do formy a vaříme v páře asi 30 minut. Hotový pudink...
víceVejce s hořčicovou náplní
Vejce vaříme 12 minut, zchladíme je, oloupeme a rozkrojíme napříč. Žloutky prolisujeme, smícháme se smetanou, hořčicí a přidáme okurky a citronovou šťávu. Touto směsí naplníme půlky bílků....
víceTvarohová pomazánka s tresčími játry
Vejce ve vodě uvaříme natvrdo - asi 12 minut, vyjmeme a po vychladnutí oloupeme. V misce utřeme tvaroh s tresčími játry, přidáme uvařená, nastrouhaná vejce, hořčici, oloupanou, nasekanou...
víceFleica - vepřové žebírko a řez ze svíčkové
Z vepřové pečeně usekneme čtyři kotlety a ze svíčkové ukrojíme čtyři plátky. Maso naklepeme, opepříme a opečeme na roštu po obou stranách dočervena. Opečené maso osolíme a ihned podáváme....
víceSalát z jablek, banánů a mrkve
Oloupaná jablka nakrájíme na plátky, banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Karotky jemně nastrouháme. Vše polijeme marinádou z citronové šťávy a oleje a dobře promícháme. Nakonec salát...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele