- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fialova
fialova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1030x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fialova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1030Omeleta Piperade
Na oleji podusíme jemně nakrájenou cibuli a papriku doměkka. Přidáme oloupané, na kousky nakrájené rajče, nasekaný česnek a sůl. Vše dusíme do změknutí. Nakonec přilijeme osolená rozkvedlaná...
víceTěstoviny s fazolemi a špenátem
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku. Přidáme...
víceJelítko s jablky
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Každý plátek překrojíme. Na pávni rozehřejeme máslo, přidáme jablka, cukr a za častého míchání zvolna smažíme 8-10 minut, aby cukr...
víceChřest s máslem a strouhankou
Čerstvý chřest oloupeme a odkrojíme dřevnaté konce. Pomocí nitě svážeme chřest do snopečků a vaříme 20 minut v osolené vodě se špetkou cukru. Uvařený chřest vyjmeme a necháme okapat....
vícePudink s kandovaným ovocem
Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme moučkový cukr, hrubou mouku, rozpuštěné vlažné máslo (40 g), mleté mandle a nasekané kandované ovoce. Směs vložíme do máslem vymazané a...
víceOmáčka Chantilly
Ušleháme smetanu, opatrně ji vmícháme do majonézy. Podle chuti osolíme. Omáčku obarvíme na růžovo přidáním lžičky rajčatového protlaku. Podáváme k masům.
víceBrambory s fazolkami
Na hrubo nakrájené fazolové lusky povaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Oloupané brambory na hrubo nastrouháme a po částech opečeme v oleji...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele